Info

A Great Tribute To Joe Cocker
Woodstock the Story pays tribute to Joe Cocker. In extra-large, want er staan maar liefst 10 mannen en vrouwen op het podium! De set bevat een groot deel van het top album ‘Mad Dogs & Englishmen’, aangevuld met later werk. Of, zoals gitarist David het omschrijft ‘Wij spelen vooral het begin jaren 70 spul, dus toen onze Joe totaal naar de klote op het podium stond, nooit een nummer 2 keer hetzelfde zong en de band alleen maar krakers speelde. Blazers en dames die je de hemel in zingen zijn natuurlijk van de partij!’.

Joe Cocker

Wie kent hem niet? Een stem als schuurpapier, met de jaren onverstaanbaarder en rauwer. Spastische bewegingen op het podium, alsof hij alle instrumenten tegelijkertijd doorleeft en bespeelt. Joe Cocker mocht dan veel nummers van anderen spelen; dat deed hij dan ook weergaloos.
‘With a Little Help From My Friends’ is zowat bekender in de Joe Cocker versie dan het origineel van de Beatles. Verwacht nummers als ‘Cry Me a River’, ‘The Letter’, ‘Honkey Tonk Women’, ‘Feeling Allright’, ‘Something’ en ‘She Came In Through The Bathroom Window’ en natuurlijk ook later werk als ‘You Are So Beautiful’ en ‘Unchain My Heart’.

Pure fun & music!

Want dat is het. Zélfs als je geen enkel nummer zou kennen, heb je nog een topavond. This Has ‘Feel Good’ Written All Over. Uptempo, vrolijke & knallende nummers; meeslepende ballads vanuit de tenen en natuurlijk de krakers: je gaat het allemaal beleven. Uitgevoerd door de ijzersterke band van de theatershow Woodstock the Story, aangevuld met blazers, achtergrondzangeressen: een dikke line-up dus. De laatste keer dat we telden kwamen we op 10 uit, maar het zouden er ook maar zo 12 of 14 kunnen zijn!
De fans hoeven niet bang te zijn voor een poppenkast. Vooruit, leadzanger Martin van der Starre zal af en toe een typische Cocker move worden toestaan. Uiteindelijk gaat het om de feestelijke ode aan Joe Cocker, zijn muziek, performance, leven en de geweldige atmosfeer van ‘Mad Dogs & Englishmen’. Met iedereen aanwezig!

Joe Cocker overleed helaas afgelopen december op de leeftijd van 70 jaar. We hopen hem hiermee passend te eren!